Profielfoto rond

Robin.

Ik ben Robin. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn man en 2 dochters in Tilburg.
Ik ben een creatieveling die dolgraag werkt met beelden.
Zo ben ik in 2014 begonnen als Grafisch Vormgever en startte ik in 2018, samen met mijn vader, het bedrijf Novi Weddings. Met Novi Weddings filmen wij bruiloften door heel Nederland (en soms daarbuiten  ). In de jaren ’90 filmde mijn vader al zo’n 60 bruiloften, die ik thuis samen met hem monteerde. Inmiddels filmen wij samen, de montage verzorg ik.

Maar toch koos ik ervoor om mezelf vanaf 2019 (ook) te gaan richten op fotografie. Ik kan zelf enorm geraakt worden van een mooie foto, en het lijkt me geweldig om anderen te kunnen raken met mijn foto’s. Mijn studio is inmiddels in de maak, dus hopelijk kan ik die binnenkort feestelijk gaan openen.

Daarnaast wil ik fotografie ook blijven combineren met mijn achtergrond als Grafisch Vormgever. Daarom wil ik Doodleshoots gaan doen. Ik wil er nog niet te veel over zeggen. De eerste shoots staan gepland, dus zodra deze klaar zijn horen jullie hier meer over. Fotograafischvormgever dus 😉

Verder zal ik me zoveel mogelijk gaan richten op portretten, Happy Shoots (eigen concept, hierover ook later meer) en bruiloften. Maar heb jij een super tof idee, mail me dan gerust! Wie weet kunnen we er samen iets moois van maken.

Liefs, Robin